EMMAS MAKALÖSA THAIWOK:
Jag har i flera recept nämnt vännen Emma.
Det här är ännu ett av hennes recept.
Fruktansvärt gott och räcker till ett mindre kompani!
Se till att du har en stoooor wok eller liknande för att kunna blanda allt inför serveringen.
Blir det mat kvar fräschar man upp det dagen efter genom att värma en burk cocosmjölk och lite currypasta, samt hälla det över woken.
Blir det mat kvar fräschar man upp det dagen efter genom att värma en burk cocosmjölk och lite currypasta, samt hälla det över woken.
Smakar som nylagat!!
Dela 1 kg kycklingfilé på längden å sedan i tunna skivor.
Salta, peppra å stek.
Lägg åt sidan.
Fräs upp en påse euroshoppers wokgrönsaker i en stor wok.
Koka 2 påsar ica asia nudlar å häll av vattnet.
Blanda ner nudlarna i grönsakerna och tillsätt kycklingen.
Häll sedan 2 burkar cocosmjölk och ca 2-3 tsk red curry paste (liten burk m röd "smet" fr santa maria lr ica asia) i stekpannan du stekte kycklingen i.
Låt det bli varmt och se till att currypastan löst upp sig.
Häll sedan allt över nudelblandningen, rör om å njut!!
Salta, peppra å stek.
Lägg åt sidan.
Fräs upp en påse euroshoppers wokgrönsaker i en stor wok.
Koka 2 påsar ica asia nudlar å häll av vattnet.
Blanda ner nudlarna i grönsakerna och tillsätt kycklingen.
Häll sedan 2 burkar cocosmjölk och ca 2-3 tsk red curry paste (liten burk m röd "smet" fr santa maria lr ica asia) i stekpannan du stekte kycklingen i.
Låt det bli varmt och se till att currypastan löst upp sig.
Häll sedan allt över nudelblandningen, rör om å njut!!
Till efterrätt passar "Magnus stekta bananer" ypperligt.
Detta recept hittar du under kategorin efterrätter, såklart.
Kommentarer
Postat av: Emma
Tack <3
Trackback