Sill i god sås
En klassiker på mitt julbord.
Har gjort denna sill i många år nu, och den är verkligen jättegod!
1 frp färdiginlagd sill (finns för just detta ändamål - att själv göra en smarrig sås, och slippa undan själva inläggningen)
Sås:
Har gjort denna sill i många år nu, och den är verkligen jättegod!
1 frp färdiginlagd sill (finns för just detta ändamål - att själv göra en smarrig sås, och slippa undan själva inläggningen)
Sås:
1 msk fransk senap
2 tsk socker
knappt 1 msk vinäger
2 dl creme fraiche
1 liten finhackad rödlök
1/2 dl finhackad dill
Skölj ur filéerna och skär dem i bitar.
Skölj ur filéerna och skär dem i bitar.
Blanda alla ingredienser till såsen.
Varva sås och sill och låt stå kallt ca ett dygn innan servering.
Kommentarer
Trackback