FLUFF - tårtfyllning!

Fluff är en otrolig grej! Suveränt som tårtfyllning, smet mellan två kakor etc....
Går att göra på allt som går att smälta.
Hitta din egen favorit!

Grunden är dumlefluff. Dumlen kan man då byta ut mot ngt man hellre vill ha.
Mängden dumle är på ett ungefär översättbar oavsett vad man väljer att smälta.

Jag testade en gång att göra Marianne-fluff.
Det blev jättegott, men jag hade lite problem med det hårda skalet runt om karamellerna.
Lösningen blev att köra dom i matberedaren till fint pulver. Då blev resultatet bra!

3 dl vispgrädde
180 g dumlekola

Smält kolan i vispgrädden under ständig omrörning, på svag värme.

Häll över i plastskål och ställ kallt.

Smeten måste kylas ordentligt, annars skär den sig sedan.
Räkna med minst 4 timmar!

Vispa smeten fluffig med elvisp.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0